zondag 2 september 2012

Overtocht naar Noorwegen met Fjord Line


Anjor Retail biedt vanaf heden weer de mogelijkheid om overtochten naar en van Noorwegen te boeken onder de haar handelsnaam Feriebolig Rental Service.
Als agent van Fjord Line kan Anjor Retail boekingen verzorgen van A  tot Z zonder dat de klant gebruik hoeft te maken van een creditcard en het betalen van administratie en handelingskosten.

Fjord Line is een moderne en gastvrije rederij die veilig,  aangenaam en betaalbaar vervoer aanbiedt tussen Noorwegen en Denemarken. Ze exploiteren het passagiersschip MS Bergensfjord op de route Hirtshals-Stavanger-Bergen en een snelle veerboot, de  Fjord Line Express op de route Hirtshals-Kristiansand.
Vanaf medio 2013 zullen er twee nieuwe schepen, welke volledig op aardgas varen, in gebruik worden genomen en zal er naast de huidige bestemmingen ook gevaren gaan worden op de route Hirtshals-Langesund.
Naast passagiersvervoer hebben ze ook voldoende capaciteit voor het vervoer van goederen en voertuigen.

Op een aparte pagina van Feriebolig Rental Sevice is uitgebreide informatie over Fjord Line beschikbaar en wordt tevens de mogelijkheid geboden om een prijsopgave aan te vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten