donderdag 23 augustus 2012

Nu ook betalen met door middel van Pay-Pal bij The Moose Shop




 

Anjor Retail maakt bekend dat het vanaf nu ook mogelijk is om bij The Moose Shop, de website met unieke Noorse producten, met PayPal af te rekenen. De online betaalmethode is een welkome aanvulling op iDeal en het conventionele overschrijven.  

“We hebben voor PayPal gekozen, omdat het een internationale geaccepteerde en bekende betaalmethode is”, zegt Edwin Bril van Anjor Retail . Naast het gemakkelijk betalen voor onze klanten is het ook voor ons zelf een prettige en veilige manier om onze leveranciers in Noorwegen te betalen.

Over PayPal
PayPal is een snelle veilige manier om online te betalen en betaald te worden. Het stelt rekeninghouders in staat geld over te maken zonder financiële details te hoeven delen, maar mèt de flexibiliteit om te betalen via de door hen gewenste betaalwijze. Met meer dan 90 miljoen rekeningen in 190 markten en 24 verschillende valuta, maakt PayPal ecommerce wereldwijd mogelijk. PayPal ziet het aantal webwinkels dat PayPal als betaalmethode accepteert flink stijgen. Momenteel heeft één op de vier online kopers in Nederland een PayPal-rekening en is het mogelijk om bij 36 procent van de Nederlandse webshops met PayPal te betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten